LindaMarie


Info

INFO


Palvelut


Teen lapsi-, hää- ja muotokuvauksia asiakkaiden valitsemassa tai yhdessä valitsemassamme paikassa. Käytettyvissäni on myös studio. Palveluihini kuuluvat myös luontokuvaus, dokumentaarinen kuvaus, tapahtumakuvaus, tuotekuvaus sekä lehtikuvaus.

Kaikkiin kuvauksiin on saatavana myös lahjakortteja. Tilaa lahjakortti lähettämällä minulle sähköpostia. Saat maksutiedot paluuviestinä ja lahjakortti toimitetaan henkilökohtaisesti tai postitse.

Suomen lisäksi puhun äidinkielenäni ruotsia sekä kiitettävästi englantia.


CHECK MY BLOG

Feugiat consequat placerat nullam eget netus donec praesent eu conubia adipiscing vitae gravida varius gravida consequat.

ABOUT ME

Stay here for a while and check the numbers.


35

Pellentesque habitant morbi tristique purus. Praesent sit amet.

52

Aliquam ultricies vitae, vulputate eget, aliquet eget, pede.

31

Ut elit lectus felis tincidunt risus sit amet, massa.

CONTACT ME
 

Vulputate mauris non mauris sed vulputate venenatis.152

Fashion posts


968

World tours


122

Lifestyle advices


720

Beauty posts

Linda Marie


FAQ

Usein Kysyttyä Potrettikuvauksesta

1Miten varaamme sinulta aikaa kuvaukseen?
Minut taivoittaa joka söhklpostin, Facebookin tai puhelimen kautta. Päivämäärää, paikka ja sovitaan sitten tarkemmin. Annan mielellään vinkkejä siitä mihin aikaa päivästä kannattaa kuvata kun kyse on valokuvauksesta ulkona. Te päätätte sitten mikö sen raamin sisällä oleva aika sopii teille ja teidän perheelle parhaiten.
2Missä sinä valokuvaat?
Minä valokuvaan sekä sisällä että ulkona. Minulla on myös mahdollisuus käyttää studiota. Valokuvata voi oikeastaan missä vaan ja te saatte mielellään päättää paikan itse mutta jos haluatte apua sen suhteen niin olen teidän kaytettävissä. Mielikuvitus on vain rajana ja kuvata voi vaikka kotona, pihalla, rannalla, metsässä, leikkipuistossa ... missä vaan.
3Mitä kuvaukseen kannattaa laittaa päälle?
Pääasia on että teillä on hyvä ja rento olo. Vinkkinä voin kertoa että vaaleat värit, luonnonläheiset värit ja pastellivärit onnistuvat yleensä hyvin kuvissa. Kannattaa välttää isoja kuvioita ja kuoseja vaatteissa koska ne vie helposti huomion kasvoilta. Perhekuvaukseen kannattaa ottaa huomioon että vaatteet sulautuvat sopivasti yhteen. Vaatteiden ei tarvitse olla samanlaiset mutta yhteinen värimaailma ja tyyli muodostavat hyvän kokonaisuuden. Lapsikuvaukseen voi ottaa vaihtovaatteita mukaan, vaikka kuinka monta tahansa, jos kotona ei pysty päättämään minkä haluaa kuvaan.
4Miten valmistelen lapseni kuvaustilannetta varten?
Jokainen pienen lapsen vanhempi tietää että lapsi on parhaimmillaan hyvin syönneenä ja levänneenä. Eli se olisi ideaalitilanne. Äitinä tosin tiedän että asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaan. Lapsi vaistoo herkästi että jotain on tekeillä ja että häneltä odotetaan jotain erityistä. Silloin juuri kaikki voi kääntyä nurin kurin ja nurin kurin on juuri se mitä minun mielestä tekee lapsikuvauksesta niin mielenkiintoista, lopputulosta ei voi koskaan ennakoida. Kuvaukseen kannattaa ottaa mukaan jotain pientä evästä, silloin lapsi on ilonen ja virkeä ja se välittyy myös kuviin. Mukaan kuvaukseen saa myös tuoda esim. omia leluja.
5Mitä jos sää on huono kuvaushetkellä?
Jos ei vettä sada kaatamalla niin ulkona voi hyvin kuvata. Kuvista tulee silloin persoonallisia ja valokin on pehmeää. Voimme tarpeen mukaan kuvata myös sovitussa sisätilassa. Ääritapauksessa voimme sopia myös toisen kuvausajan, päätösvalta on teidän.
6Milloin kuvat ovat valmiit ja miten ne toimitetaan?
Toimitan kuvat korkearesoluutioisina teille internetin kautta. Noin 2 viikkoa kuvauksesta saatte sähköpostiin WeTransfer linkin. Linkin kautta voitte kätevästi ladata kuvat omalle tietokoneelle.
7Mitä tarkoitta korkearesolutionen kuva?
Korkearesolutioinen kuva tarkoittaa että kuva on korkealaatuinen ja soveltuu siksi hyvin tulostukseen ilman että se menettää laatuaan. (Vertaus matalaresolutioiseen kuvaan joka soveltuu internettiin ja sähköpostiin). Kuvat jotka saatte minulta ovat aina korkearesolutioisia. Saatte kaikki oikeudet tulostaa kuvia, tehdä niistä valokuvauskirjoja, tauluja ym. niin monta kertaa kun haluatte.
8Mihin saan käyttää valmiita kuvia?
Kuvia saa mielellään ladata esim sosialiseen mediaan tai omaan blogiin mutta kuvaajan nimi on mainittava (kuvaaja: Linda Marie). Kuvia ei kuitenkaan saa mennä omin päin muuttamaan esim. muuttaa värillistä kuvaa mustavalkoiseksi. Ottakaa minuun rohkeasti yhteyttä jos haluatte jonkun kuvan värimaailmaa muutettua niin hoidan sen puolestanne.

Usein Kysyttyä Newborn Kuvauksesta

1Milloin kannattaa varata aikaa newbornkuvaukseen?
Paras vauvan ikä Newborn-kuvaukseen on 6-14 päivää. Tällöin vauva on vielä unelias, ja vauvan käsittely on helpompaa. Vauvan kuvaus tämänkin jälkeen onnistuu mutta vatsapurnut ja hormoninäpyt ovat jo silloin mahdollisia. Myös nukuttaminen saattaa olla hieman haastavampaa. Siksi kuvausta on hyvä varata jo raskausaikana. Tällöin teen alustavan varauksen kalenteriin lasketun ajan jälkeen, ja kun olette kotiutuneet, voimme kurkata mikä olisi paras päivä kuvaukselle.
2Miten newborn-kuvaus totetuu?
Vastasyntyneiden kuvauksissa otan kuvia vauvasta sekä hereillä, että unessa. Äidit sekä isät voivat varautua halutessaan myös itse poseeraamaan vauvan kanssa. Kuvauksessa mennään aina vauvan ehdoilla. Sotkua tulee ja syöttämiseen menee oma aikansa. Vauvan nukuttamisessa rauhoitetaan tilannetta ja annetaan vauvan nukahtaa rauhassa. Näistä syistä kuvaukseen kannattaa varata 3 - 4 tuntia aikaa. Kuvaus voidaan toteuttaa kotona tai studiolla. Minulla on myös toinen vaihtoehto Newborn-kuvaukselle, jossa kuvausaikaa lyhennetään ja välttämättä vauvaa ei nukutetakaan. Tällöin vauva useimmiten kuvataan esim äidin sekä isän sylissä. Huomioi että on hyvä olla pukematta vauvalle tiukkia sukkia ja että vaippaa ei kiristetä kovin tiukasti tunteja ennen kuvausta. Näin vältytään ihoraidoista.

Usein kysyttyä hääkuvauksesta

1Miten varaamme sinut meidän häävalokuvaajaksi?
Voitte ottaa yhteyttä minuun sähköpostin, Facebookin tai puhelimen kautta. Vastaan viimeistään vuorokauden kuluttua.
2Tapaammeko ennen häitä?
Ehdottomasti. Minä haluan aina tavata parit hyvissä ajoin ennen hääpäivää ja kuunnella toiveita, visioita, ohjelmaa, keskustella ja vastata kysymyksiin. Tarjoan myös kaikille pareille ilmaisen kuvaushetken ennen hääpäivää jolloin voimme hieman paremmin tutustua toisiimme ja te saatte totutella kameran edessä olemista.
3Käsitteletkö kuvia ennenkun toimitat ne meille?
Kyllä, kaikki kuvat ovat käsitelty ennenkun toimitetan ne teille.
4Milloin kuvat ovat valmiit ja miten ne toimitetaan?
Toimitan kuvat korkearesoluutioisina teille internetin kautta. Noin 3 - 10 viikkoa kuvauksesta, riippuen sesongista sekä minkä kuvauspaketin olette valinneet, saatte sähköpostiin WeTransfer- linkin. Linkin kautta voitte kätevästi ladata kuvat omalle tietokoneelle.
5Mihin saan käyttää valmiita kuvia?
Kuvia saa mielelään ladata esim sosialiseen mediaan tai omaan blogiin mutta kuvaajan nimi on mainittava (kuvaaja: Linda Marie). Kuvia ei kuitenkaan saa mennä omin päin muuttamaan esim. muuttaa värillistä kuvaa mustavalkoiseksi. Ottakaa rohkeasti minuun yhteyttä jos haluatte jonkun kuvan värimaailmaa muutettua niin hoidan sen puolestanne.
6Mitä jos sää on huono hääpäivänä?
Voimme tehdä varasuunnitelman ennen hääpäivää minne sisätilaan mennä kuvaamaan jos vettä sataa kaatamalla. Tihkusade ei haittaa, se luo ennemmin tunnelmaa ja kaunista valoa kuvaan.
Linda Marie


Info hääkuvauksesta

1Dokumentaarinen hääkuvaus.

Hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä ja ikimuistoisimmista päivistä. Dokumentaarisella hääkuvauksella tarkoitetaan koko hääpäivän taltioimista aamun valmistautumisesta aina iltahämärään jatkuviin juhlallisuuksiin asti. Tapahtumat ikuistetaan kuviin, joita on ilo katsella vuosienkin päästä. Kuvien kautta päivä palautuu ikimuistoisine hetkineen mieleen juuri sellaisena kuin se oli.

Dokumentaarinen hääkuvaus kestää useimmiten 8 - 13 tuntia ja hinta riippuu käytetystä ajasta.

 

Valmistelu

Kuvaus voi alkaa aamuvalmisteluista joko hääparin kotona tai kampaajalla: kuvista välittyvät valmisteluiden tunnelmat ja lukuisat pienet yksityiskohdat.

 

Miljöökuvat eli hääpotretit

Miljöökuvat eli hääpotrettikuvat otetaan usein ennen vihkimistä. Jos hääpari tapaa vasta alttarilla, miljöökuvat otetaan vihkimisen jälkeen sillä välin, kun juhlaväki siirtyy hääpaikalle.
Hääpotrettikuvaukseen kannattaa varata ainakin tunti. Mikäli aikaa on enemmän, voimme kuvata eri paikoissa. Kuvauspaikat suunnitellaan aina etukäteen hääparin kanssa. Tutustun kuvauspaikkoihin aina ennen varsinaista kuvausta sekä mietin ideat ja paikat valmiiksi.
Poseeraukset ovat hääparille aina haastavia, mutta tässäkään asiassa ei tarvitse stressata. Neuvon, ohjeistan ja luon tilanteesta rennon ja hauskan.

 

Vihkiminen

Vihkiminen on yksi päivän tärkeimmistä hetkistä. Hääpari ei välttämättä huomaa kaikkia asioita vihkitilaisuuden aikana, mutta hyvien kuvien kautta hetket voi myöhemmin elää uudestaan ja uudestaan.


Juhlapaikalla

Juhlapaikalla on paljon kuvattavaa: kakun leikkaus, kimpun heitto, vieraat, lukuisat ohjelmanumerot, puheet, yksityiskohdat...


Ryhmäkuvaukset

Häävieraista otetaan ryhmäkuva juhlapaikalla yleensä heti onnittelujen jälkeen. Suunnittelemme yhdessä etukäteen, missä ryhmäkuva olisi parasta ottaa.
Lisäksi päivän aikana otetaan pieniä ryhmäkuvia, esimerkiksi vanhemmat ja hääpari, hääpari yhdessä kaasojen ja bestmanien kanssa jne.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä: tehdään yhdessä suuresta päivästänne ikimuistoinen kuvakertomus.

 

2Hääkuvaukseen liittyvää infoa.

Milloin hääkuvaaja kannattaa varata?
Mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olette päättäneet hääpäivän. Näin varmistatte sen, että saatte juuri sen kuvaajan, kenet haluatte.


Aloituspalaveri eli suunnittelupalaveri ennen häitä
Tapaan hääparin 2 - 3 viikkoa ennen häitä. Suunnittelupalaverissa tutustumme toisiimme sekä käymme läpi hääpäivän kulun ja kuvaustoiveet. Tarjoan myös jokaiselle parille ilmaisen koekuvauksen ennen häitä: tämä auttaa rentoutumaan kameran edessä.


Milloin saamme hääkuvat?
Kuvien toimitusaika on noin 4 - 10 viikkoa riippuen kuvamäärästä, sesongista sekä siitä, minkä kuvapaketin olette valinneet.


Millä kalustolla häät kuvataan?
Käytössäni on ammattilaiskalusto: Nikonin täyskenno kamerat sekä Nikonin ja Tamronin-linssit. Kuvaan kahdella kameralla ja mukana kulkee myös kevyt valaistuskalusto.


Voimmeko teettää kuvista paperikuvia ilman lisäveloitusta?

Hääpari saa ottamiini kuviin täydet oikeudet, ja kuvista voi tehdä niin paljon tulosteita kuin itse haluaa.


Ruokailu ja kuvaajan pukeutuminen

Hääpäivänä minulla on aina suorat housut ja juhlallisempi yläosa. Mikäli hääpäivänne tyyli vaatii toisenlaista pukeutumista, ilmoitahan asiasta etukäteen.


Kuvaaja tekee hääpäivänänne 8 - 13 tunnin työpäivän, joten on suositeltavaa tarjota kuvaajalle ruoka samalla, kun häävieraat nauttivat ruoasta. Istumapaikaksi sopii varsin mainiosti pöytä paikassa, josta pääsee nopeasti liikkumaan. Kuvaaja istuu pöydässä vain ruokailun, kahvin ja kakun aikana sekä juodessaan vettä. Mikäli kuvaajalle ei ole varattu ruokaa, siitä olisi hyvä kertoa etukäteen.

3Hääkuvauspaketit.

Platina
Koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus: aamun valmisteluista häävalssiin. Kuvausaika 10 - 12 h. Noin 500 digitaalista kuvaa.

2200€

 

Kulta
Vihkimisen ja hääjuhlan dokumentaarinen kuvaus, joka sisältää myös potretit etukäteen sovitussa miljöössä. Kuvausaika 6 - 8 h. Noin 300 digitaalista kuvaa.

1900€

 

Hopea
Vihkitilaisuuden kuvaus sakastista riisin heittoon. Potrettikuvaus miljöössä ennen tai jälkeen vihkitilaisuuden. Kuvausaika  3 h. Noin 150 digitaalista kuvaa. 

990€

 

Pronssi
Potrettikuvat miljöössä.

Kuvausaika  1 h. Noin 50 digitaalista kuvaa. 

490€

 

HÄÄKUVAUSPAKETTEIHIN KUULUU
- suunnittelupalaveri - kuvat muistitikulle - valmiit, käsitellyt, korkealaatuiset digitaaliset kuvat vapaa teettämisoikeus kuviin - ilmainen koekuvaus ennen häitä.

Toimin Hangossa. Kaupungin ulkopuolelle kilometrikorvaus (0,46 €/km + 24% alv).

Kuvat toimitetaan sekä wetransferin kautta että muistitikulla.

 

4Potretit hinnat.

Potrettikuvauksen hinnat _ eurosta ylöspäin.

Potrettikuvaukseen (esim. lapsi, perhe, henkilö) sisältää 12 digitaalista, korkealaatuista kuvaa.

Newborn-kuvauksen hinnat _ eurosta ylöspäin.

Erilaisten tapahtumien hinnat _ eurosta ylöspäin.

Häävalokuvaus _ eurosta ylöspäin.

Jos haluatte lisätietoja, niin ottakaa ystävällisesti yhteyttä minuun TÄSTÄ.

Hinnat sisältää alv 24%.

 

 

BEBLOG


Let's start
working together


Ornare pharetra est sed vulputate leo fames ultricies. Viverra sed a, vitae dui porttitor netus nisi, lacus. Vel lectus.


 

 

Platina
Koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus: aamun valmisteluista häävalssiin. Kuvausaika 10 - 12 h. Noin 500 digitaalista kuvaa.

2200€

 

Kulta
Vihkimisen ja hääjuhlan dokumentaarinen kuvaus, joka sisältää myös potretit etukäteen sovitussa miljöössä. Kuvausaika 6 - 8 h. Noin 300 digitaalista kuvaa.

1900€

 

Hopea
Vihkitilaisuuden kuvaus sakastista riisin heittoon. Potrettikuvaus miljöössä ennen tai jälkeen vihkitilaisuuden. Kuvausaika  3 h. Noin 150 digitaalista kuvaa. 

990€

 

Pronssi
Potrettikuvat miljöössä.

Kuvausaika  1 h. Noin 50 digitaalista kuvaa. 

490€

 

HÄÄKUVAUSPAKETTEIHIN KUULUU
- suunnittelupalaveri - kuvat muistitikulle - valmiit, käsitellyt, korkealaatuiset digitaaliset kuvat vapaa teettämisoikeus kuviin - ilmainen koekuvaus ennen häitä.

Toimin Hangossa. Kaupungin ulkopuolelle kilometrikorvaus (0,46 €/km + 24% alv).

Kuvat toimitetaan sekä wetransferin kautta että muistitikulla.

 

MY STORIES